Jump to content

Slitedeler til motorsag fra Motorsaga.no - Erfaringer?


Husky

Recommended Posts

Har tenkt å gå over noen godt brukte Husqvarna-sager i vinter og få byttet noen slitedeler. Det gjelder en Husky 350 og to 445E. Ser at Motorsaga.no har nye clutcher og clutchklokker med løse rims til disse sagene. Originalt har de faste drev som nå er ganske nedslitt.

Det er vel stort sett proffsagene som leveres originalt med rims og har det på en relativt ny 550XPG Mark II. Den største fordelen med rims er kanskje muligheten for å bytte fra .325-deling til andre kjedetyper raskt, eller å "gire" kjedehastigheten med å endre antall tenner på drevet, osv, men jeg kjenner meg selv så godt at dette kommer jeg ikke til å mikke med i skauen. Har likevel lyst til å bytte til rims.

Så jeg spør:

  1. Har det noe for seg å bytte til klokker med utskiftbare rims eller er det bare tull? Like greit å fortsette med fast drev?
  2. Noen som har erfaringer med slitedelene som selges fra Motorsaga.no? Altså ikke-originale clutcher, clutchklokker, rims, m.m. Holder dette kvalitetsmessig mål? Antagelig er det Kina-varer, men Iphone er jo også det.

Joda, jeg kan kjøpe originaldeler fra Husq-pusheren min, men jeg bor ganske odde til (derfor jeg har Husky - ganske sjeldent jeg har bruk for deler utover nye kjeder i ny og ne), men Husqvarna har rett og slett ikke originale klokker med rims til disse sagene. La derfor ikke tråden dreie seg om støtte til lokalt næringsliv 🙂 .  

Gyv løs!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...