Jump to content

Krone comprima cx 155 xc 2009 kombi presse


Guest

Recommended Posts

Guest tracker_1
Har ikke erfaring med kombipresser av denne typen, men har litt erfaring fra singelpresse. Fordelen med disse pressene som har medbringerkjede istedenfor ruller er tidlig rotasjon på ballen, du vil få en hard kjerne. De har også et meget lavt effektbehov. Ulempen er at lagrene holder ikke så lenge som på en presse som har ruller, men så er de ganske lette å skifte om man får lagerhavari. Under vanskelige forhold kan det klabbe gras på medbringerkjede som bør fjernes før det blir for mye\;-) Ellers så er det jo en fordel å kunne presse STORE baller når det er forhold for det. Er det den som er avertert på finn.no du har sett på?
Link to comment
Share on other sites

Guest Silver19_1
hvordan er medbringerkjedet? holder kjedet lenge?kjørte new holland før med sånt kjede og der måtte det skiftest omtrent kvart 2.år
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Kjørte i sesongen 2009 ca 3500 baller med comprima og har stortsett meget positive erfaringer med denne pressen. lite tull å sette fingeren på og veldig enkel å vedlikeholde, lite kjeder, lager og bevegelige deler. presser harde baller og kutter bra. denne pressen har gummi belte som drivrem istedet for di gammle som hadde kjede.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Krone er veldig bra, de er markedsleder på presser i Tyskland. Krone var dessuten først med kombinert presse og pakker med sin Combi Pack. Dette er en særdeles utprøvd presse som har gått i mange mange år. Under grasdemoen på Jæren i fjor vår var det svært våte forhold, Krone fikset disse best!

 

Comprima er etterfølgeren bassert på erfaring fra de andre, det er sikkert ikke noe dårligere.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...