Jump to content

Hvilken to-rotors samlerive?


6R125

Recommended Posts

Guest Anonym
Hei kjøpte ei JF 880 to rotors for ca 5 år siden. Grunnen til me valgte JF var mye prisen og bredden. Er ikkje fornøyd med kvaliteten svake rivearmer dårlig grunning lakk flasser av. tungvint å justere høyden på rotorene. Ville heller gått for Khun eller Claas men det er dei dyreste rivene også. gudd lukk
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
J-f produkter er nok ikke dårligere en mye annet, claas er nok mercedesen, krone er nok ikke verst den heller, men erfaringsmessig må du iallfall styre langt unna pøttinger! det er alt for simpelt i alle ledd.
Link to comment
Share on other sites

Kjører med KUHN GA 6501, fungerer kjempegodt, raker fint, er 6.5 meter største arbeidsbredden, stort nokk på de markene som det er veldig mye gress på. Er manuel innstilling av arbeidsbredden på den, blir stortsett bare justert en gang i året, så ser ikke på det som noe problem eller mangel.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Her har vi kjørt både claas å kuhn, og strengene ser og er helt identiske ut. Har presset streng fra hver rive med samme presse (Orkel 1260 agronic) og synest nesten claas strengen er best og kjøre etter.Her på sørlandet går det mest i claas og vi har kommet frem til det er den beste riva.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...