Gå til innhold

Kvardagsbonde

Bruker
  • Innlegg

    17
  • Ble med

Alt skrevet av Kvardagsbonde

  1. Jeg hadde tatt det som ett svik om mine foreldre fikk fjernet meg fra odelen. Det beste er å la barna få vite at de gjør akkurat som de vil, og la de ha odelen.
  2. Det er nok oljetrykk som du skriver. Evt is så du ikke får løst ut koblinga nok at den slipper. Sett spaken for tipputtaket i flyt-stilling. Evt stopp traktor og flytt den fram og tilbake. Da vil du utjevne trykket.
  3. Lykke til. Legg gjerne ut en oppatering når du er igang
  4. Mulig å se noe herifra? https://messicks.com/vendor/new-holland/subs/fiat
  5. Antar den gikk på skikkelig vinterdiesel og nytt dieselfilter?
  6. Kommer vel an på.. Jeg ville kanskje sjekket med jordbrukssjef i kommunen el.l. for å være sikker. Søk på stump bucket eller root ripper på youtube så finner du noen sånne i aksjon. Ser litt knotete ut men kan funke. Problemet blir nok fort størrelsen på kjøretøyet...
  7. Blandt de anerkjente merkene som har blitt solgt lenge i norge, er det vel ikke så nøye hva man velger. Budsjett og tilgjengelighet i markedet avgjør mye. Mulighet for hjelp i ettertid er også lurt vurdere mtp merke og hva som fins av verksted i nærheten.
  8. Litt usikker, men det er kanskje søknadspliktig (nydyrking) når det er såpass igjengrodd? Ang. stubb-bryting kan du jo prøve å la det stå igjen en meter av stammen og prøve å dra løst med kjetting rundt stamme og til traktoren. Da vil du kanskje danne deg ett bilde av hva som kreves?
  9. Man må jo lure på hvordan dette gikk til
  10. Kvardagsbonde

    Artig-tråden

    En tråd med gårdsrelaterte bilder og kommentarer av det humoritiske slaget hadde vært morro. Her er det bare å fylle på av det enhver måtte sitte på av herligheter. Husk å følge tråden så du blir varslet ved nye innlegg.
  11. FB er nok hovedgrunnen ja. Veldig synd. Følger med på TheFarmingForum en del. Der er det veldig bra aktivitet. Men også ett stort nedslagsfelt.. Mange interessante tråder. Gårdsdrift.no er vel det eneste norske forumet, og burde hatt mere aktivitet.
×
×
  • Opprett ny...