Gå til innhold

blim

Bruker
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av blim

  1. Har kjøpt en eldre traktor med frontlaster med parallellstag, som skal brukes med skuff og pallegaffel. Har brøytet litt med skuffen i vinter men opplever at det ikke er så enkelt å holde styr på vinkelen på skuffen, og jeg må jevnlig løfte denne til over panserhøyde for å sjekke vinkelen på den. Hvilke løsninger finnes det for å enkelt kunne få oversikt over vinkel på skuffen? Nyere traktorer har vel elektronikk som tar seg av saken, men antar det finnes gode mekaniske løsninger for dette?
  2. Skal sette opp et 150m2 isolert redskapshus på gården. Er det noen av dere som har bygd noe slikt nylig og har noen erfaringer å dele om materialvalg og kostnadsnivå? Ser egentlig for meg å støpe en plater og sette opp stålramme og bruke sandwichelementer da dette vil gi stor fleksibilitet på innvendig areal (ingen bærevegger og innvendige søyler). Ulempen er at bygget får et utseende som et billig moderne næringsbygg, så av estetiske hensyn er jeg er åpen for å vurdere trekonstruksjoner, eller stålkonstruksjon med trekledning. Vurderer å importere ferdig prosjektert byggesett fra utlandet da jeg forventer at det er mulig å spare litt på det. Noen som har leverandører å anbefale i så måte?
  3. blim

    Trima 1790

    Fin brosjyre! Takk for hjelpen! Med tanke på løftekapasitet så er den mer kapabel enn jeg trodde. Er det forresten noen som har en vedlikehold-/ brukermanual til denne lasteren liggende?
  4. blim

    Trima 1790

    Jeg har kjøpt en traktor med en Trima 1790 laster som foreløpig står på en annen kant av landet, så jeg får ikke sjekket hvordan lasteren ser ut. Men er det noen som ved om jeg kan sette både Euro og SMS utstyr rett på lasteren? Vurderer å å kjøpe en grusskuff (130HT Euro) til den, men må jeg da ha et adapter i tillegg?
×
×
  • Opprett ny...