Gå til innhold

Fjøsnisse

Bruker
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Hei, Er det noen her som er flinkere enn meg til å sjonglere mellom forsikringsselskap, og har fersk erfaring på hvem som er billigst på landbruksforsikringer? Jeg har for tiden Landkreditt, og har ikke noe negativt å si om de, men til syvende og sist er det kostnadene som betyr noe. For min del handler det om flere bygninger og eldre maskiner. (Ikke dyr)
  2. Kjære godtfolk. Jeg har en claas dominator 38s skurtresker som trenger påfyll av hydraulikkolje. Trenger man å bruke dyre originale oljer fra merkeverksted, eller kan man bruke "hva som helst“ av hydraulikkoljer? Hva er egentlig forskjellen på disse oljene, og hva kan skje om man heller på olje som ikke spesifisert for den enkelte maskin?
  3. Bruker agro økonomi. Det har funka godt for meg. Men det blir noen forandringer der nå… Du sparer mye på å ta regnskapet sjøl, og det er ingen heksekunst å levere mva og skatt sjøl også, i tillegg til å registrere bilag. Lurer du på noe så bare ringer du support, og de veileder deg.
  4. Hei! Jeg skal til med å bytte tetningslister på sållkasser og kornpanne. Noen som har erfaring, og kan gi noen tips? Jeg må vel ha av kutteren? Hvilke steder må løsnes for å få ut panna? Skal kornpanna og skinnene til sållkassene ut sammen, eller er det flere "deler" Alle tips mottas med stor takk:)
×
×
  • Opprett ny...