Gå til innhold

PN

Bruker
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av PN

  1. PN

    Støtdemping

    Mange takk for svar olabonde. Sjekket trykket nå, reduserte litt for å harmonere dekkene og nå har jeg 1.0 bar i bakdekk (480/70/20) og 1.6 i fordekk (380/70/20). Var omtrent slik da jeg overtok traktoren, høres det rimelig ut? Og ja, har luftsete med trinnløs regulering...det hjelper noe.
  2. PN

    Støtdemping

    Har nettopp gått fra en 1978 JD1630M til en nesten ny (under 200 timer, 2017) New Holland T4 Powerstar 75, og det er jo en helt annen kjøreopplevelse....på godt og vondt! Fjæringen er så myk at under slåtten med høyvender humpet det så forferdelig at jeg måtte bruke setebeltet bare for å holde meg i setet, og det ble en skikkelig belastning for korsryggen etter et par timer i traktoren. Det er litt humpete/steinete jorder vi har her, men likevel, dette var i meste laget...vurderer faktisk å gå tilbake til JD 1978 modell!
  3. Har kjøpt en pent brukt New Holland T4 75 med Trima 1.1p laster. Skulle teste frakobling av laster, og åpnet MultiConnector MC 4 uten først å ha avlastet systemet....dette skulle visst gjøres ved å bevege joytstick i alle 4 retninger (burde lest bruksanvisningen først!) Det ble derfor litt oljesprut, men etter å ha tørket opp koblet jeg slangene til igjen... men nå lekker det fra koblingen. Lasteren fungerer greit, men det er stadig noen dråper fra koblingen. Den virker ellers hel og fin, og kobler sammen med et overbevisende "klikk"...men er altså ikke tett. Den var helt tett før jeg begynte med dette tullet, litt ergerlig! Forslag? Noen som har vært borti dette?
×
×
  • Opprett ny...