Gå til innhold

bjrorb

Bruker
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av bjrorb

  1. Dashbord måtte løses nok til å kunne ta bort "gummimatten" rundt grirspaker for å komme til kassen. Løsnet girspake i kasse og så med en gang at den sto feil. Løftet opp spaken helt og satt den på plass så funket alt igjen. Mulig jeg har giret litt fort mellom rev/høg- og lavserie som var årsaken til at den hoppet ut i første omgang. Litt tungvindt at det var en del skruing for å komme til, men satser på at det ikke skjer så ofte igjen :)
  2. Hei! Jeg tviler på at han trenger alle rundballene for å fore 1stk hest som er eneste dyret de har. Rundballene selger han nok til andre bønder her i området og deler med de som hjelper å slå marka. Jeg tror heller ikke han gjør seg gode penger på selve rundballene, men var usikker på hvordan dette praktiserers i resten av landet. Derfor startet jeg tråden. Kan informere dere om at vi har kommet til enighet om å skrive en symbosk sum på kontrakten så håper jeg vi begge blir fornøyd fremover :) Takker for gode innspill
  3. Hei! Under kjøring i dag låste traktoren seg i lavserien. Girspake ser ut som den står i nøytral, men det går ikke ant å få traktoren ut av lavserien. Er det bare å begynne å demontere ratt og dashbord for å komme seg ned til gearboksen eller er det andre ting som kan prøves først? Det er nok av olje til hydrolikken i følge peilepinne.
  4. Hei! Nabo er i full jobb i annet yrke i tillegg til at han slår jorda hos oss og andre i området, så inntekten bekymrer meg ikke. Er enig i det du sier om at det kanskje er like greit å hjelpe til med noe i stede for å måtte betale for jordleie.
  5. Hei! Årsaken til brakk syldes at tidligere eier ikke ønsket marka slått etter han selv la ned gårdsdrifta. Hvor i landet leier du for 500kr/dekar?
  6. Hei! Vi har kjøpt oss hus og med på huset fulgte det med 86,9daa med fulldyrket jord vi tenker å leie ut for å opprettholde driveplikten. Mesteparten av jorda har ligget brakk de siste årene, men noe er blitt høstet siste årene av nabo. Vi ønsker at nabo fortsetter å slå marka slik han har gjort de siste årene, men når vi skal skrive kontrakt på dette ønsker vi å ha kontroll på hva som er en fornuftig pris for å leie ut marka. Er det innenfor rimelighetens grenser å leie ut marka for 10 000,- per år eller er beløpet for høyt/lavt? Vi ønsker så klart at tilbudet skal være lukrativt for naboen som skal slå marka, men ønsker heller ikke å "gi den bort gratis".
  7. Fant du ut hva som feilte? Jeg har samme problemet på en jd 1140
×
×
  • Opprett ny...