Gå til innhold

DagArne

Bruker
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Flytter jeg til småbruket så må jeg reise dit minst hver 3de helg for å få fradraget, vet jeg ikke om jeg orker. Er stort sett i sommersesongen jeg må dra dit i helgene. SKal sjekke skatteetaten.
  2. noen som kjenner til denne problemstillingen? Jobber i Oslo fulltid, men har bikuber på et småbruk tre timer unna. Har registret ENK for birøkt. Får jeg fradrag for kjøring når jeg må se til biene uten å ha bostedsadresse på småbruket? Må jeg melde flytting til småbruket for å få nytte av fradraget? er litt langt å resie hver uke også.
  3. Det er altså ingen begrensning på hva jeg kan så noen mål av? om det er honningurt eller bokhvete eller andre urter og blomster så er det fritt fram? har sett blomsterpakker fra Solhatt og felleskjøpet Avlingen av bokhvete øker som følge av bier så ja er et alternativ det selv om jeg neppe kommer til å bruke hveten til noe.
  4. Er det noen begrensning på hva jeg kan så? Har begynt med bier og ser at en åker med blomster vil gjøre underverker for honningproduksjonen Er på fjellet ca 600moh Antar alt jeg kjøper på Felleskjøpet er gangbart?
×
×
  • Opprett ny...