Gå til innhold

Bjørn.-.

Bruker
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Hei Har forsøkt både nettside og App for Kverneland men klarer ikkje få opp data/anbefalt innstilling for 18-3-15 og 22-2-12. Har forsøkt å legge inn forskjellige sprede bredder, mengde og kjøre hastighet, men får ikkje opp råd for dei to typene. Nokon som har råd ang innstilling av Kverneland Exacta EL-77125?
  2. Forstod det slik at han lasta oppi møk med laster på traktor, og så strødde han oppi ein skuff og to med kalk. Det blir nok dårlig fordelt sammenligna med kalkspreder, men når han tar litt kalk i kvart lass og kvar vår så blir det kanskje ikkje så galt når ein ser det over nokre år?
  3. Hei, har lånt ei gafner vogn. Eiger brukte sjøl å blande inn kalk sammen med sauemøk i denne. Eg brukte den kun til sauemøk. Vil nok gå fint sammen med hønsemøk
  4. Hei, Er det nokon som har erfaring med å bruke redskap med sms feste på HMV ramme? Mål passer og det er hol i HMV ramme for å sette i bolter til å låse redskap fast. Utfordring er tapper/styring som er sveist fast i SMS låse ører for lettere påkobling. ( ålø skuffe). Disse kolliderer med låsewire på HMV ramme. Har nokon erfaring med å kappe av slike og fått redskap til å passe på HMV?
  5. Takk for svar. Har funnet tidligere innlegg her no med liknende problemstilling. Har elektrisk joystick, så skal forsøke med tenning på og bevege den alle retninger. Har også kulekran som du nevner, så det skal også forsøkes.
  6. Hei. Nokon som har tips eller erfaringer med av og påkobling av laster på Valtra N serie med Q45 laster? Sliter med å få avlastet trykk på slanger på laster. Manual for traktor og laster henviser til kvarandre og seier berre at det må trykkavlastes. Har fulgt instruksjon, men det står trykk igjen på eine slangen på laster og den er for løft.
×
×
  • Opprett ny...