Gå til innhold

torgeir12

Bruker
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. hei, jeg skal begynne å selge ved. Kommer til å selge ca 250stk 1000l og 2000stk 60l og 40l sekker. Har solgt ved nå i to år, men har ikke funet en grei måte å registrere salgene på. Har kun registrert salgene med å bruke en kviterings blokk. Er det noen som vet om en bedre vei å registrere ved salgene på?
  2. Lurer på om det er noen her inne som vet hvordan man legger inn andbud på kontslått og brøyte jobber. Burde kanskje heller ta kontakt med kommunen og statensvegvesen/mesta.
  3. torgeir12

    Veiarbeid

    Lurer på om det er noen her inne som vet hvordan man legger inn andbud på kontslått og brøyte jobber. Burde kanskje heller ta kontakt med kommunen og statensvegvesen/mesta.
  4. hei, jeg skal begynne å selge ved. Kommer til å selge ca 250stk 1000l og 2000stk 60l og 40l sekker. Har solgt ved nå i to år, men har ikke funet en grei måte å registrere salgene på. Har kun registrert salgene med å bruke en kviterings blokk. Er det noen som vet om en bedre vei å registrere ved salgene på?
  5. Hei, lurer på hvordan folk tørker 1000l ved sekkene sine. Bruker dere noen telt over sekkene? Lurer også på hva dere gjør med pallene og flerbrus sekken dere selger med veden. Får dere pallene og sekkene til bake? Hvordan får dere de eventuelt til bake?
  6. takk for svar Høres ut som det kanskje kune vært mere lønnsomt å start å dyrk noe annet en potet. Skal kontakte ta kontakt med norsk landbruksrådgiving. Har også tenkt lit frukt og bær produksjon siden jeg har så lite arial
  7. hei, bor på Sørlandet og har lyst til å begynne med potet, men har ingen erfaring om hvordan man dyrker, lagrer og selger potet. Er det noen som har noen tips til hvordan jeg kan komme i gang? kan låne ca30 mål med dyrka mark. Noen som vet om det er god økonomi i potet?
×
×
  • Opprett ny...