Gå til innhold

Snøfres


Gjest

Anbefalte innlegg

Gjest Ove_Bonde_1
Trejon er nokk ein god fres,men prøv ein Duun 236 eller 255 dette er kjempefres det er gode erfaringa her på vestlandet god på alle snøtypar,kastar godt, samla stråle,
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...

Terje hva er så elendig med Duun sin fres ?

Sjekk tilbud hos flere men kjøp en norsk fres da får du kvalitet.

Tokvam er sikkert en bra fres men den går tyngre en både duun og dalen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har hatt trejon fres og syns den tar bløt snø dårlig men ellers en god fres også kommer det jo ann på hva og hvor mye du skar brøyte. kjøp enten dalen eller tokvam da er du sikre på å få en god fres. har to stk 2006 og en tokvam 252
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har mye brøyting ( 12 t pr snøfall ) har prøvd forsjelige fresere,har no hatt to orkel 2310. veldig bra fres, solid, går lett,kaster langt,tar tung og våt snø.anbefales !
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...
Gjest Anonym

Hei.

 

Nå som vinteren er på hell vurderer jeg å gå til innkjøp av ny bruk snøfres. Noen som har erfaring med Orkel 2610? Den har jo en ganske spesiell utforming. Hvordan vil den være kontra en med et mer tradisjonelt design? feks. Nokka 3291. Tenker på de ulike formene for snø, mengder etc.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Oddbjørn_1
Dersom du mener den \&quot\;tversoverfresen\&quot\; til Orkel, hvor en tverrgående spiral mater rett inn i den sidemonterte vifta, så er jeg meget skeptisk. Idèen er ikke dum, og kapasiteten er bra. Men det store problemet har vært holdbarheten på reimtrekket til freserakslingen. Det har vært endel ombygginger med tannreim og diverse, men de fleste har hatt store problemer med overføringen på dem. Utkastertuten stikker også langt ut på sida når den svinges til høyre, så det er f.......... så fort gjort å kjøre tuten borti lysstolper og hushjørner når det er trangt. Denne fresen er også levert gul, med Valtra-navn på, (uten at den ble noe bedre av den grunn.)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 10 måneder senere...

har ein v-fres med 2 utkastere,er det nokon som har bygt om ein slik til ein utkaster med hydr.sving?

er intrisert i korleis dette er gjordt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...