Gå til innhold

Vinsj til tømmervogn


Gjest

Anbefalte innlegg

Jeg har ei tømmervogn med kran av merket Farma. Krana er på 6,3 m, men savner noen ganger vinsj. I stedet for en hydraulisk vinsj til over tjue tusen leter jeg etter noe rimeligere til mitt bru.Jeg mener å ha sett en rimelig enkel sak for slik bruk som ikke er hydraulisk drevet. Den har en trommel med fjærinntrekk og en palbrems, og drar inn stokken ved å bevege krana ut og inn. Men hvor finnes denne?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Blåtass_1
Nokså sikker på at jeg har sett noe sånt i katalogene tll nordpost. Men eksisterer det firmaet ennå? Lenge siden jeg har fått noe fra den kanten…
Lenke til kommentar
Del på andre sider

20 tkr behøver det ikke koste.

Kan jo kjøpe weimer sin hydrauliske vinsj uten radio/ventil(kjøres da via et dobbeltvirkende uttag), til ca 7500kr SEK eller ca 6000Norske +mva.

Det var vel Nordpost som hadde den du tenker på, men tror neppe den blir særlig billigere, og langt fra like funksjonell.

Burdet være et alternertiv.

 

http://www.weimer.se/subdet42.htm

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

hei, har selv en henger fra Kellfri. Denne hengeren fungerer absolutt helt OK, men det jeg ble mest imponert over var vinsja som var montert på den. Fungerer utrolig bra og er utrolig sterk. Den jeg har er med fjernkontroll, som jeg varmt kan annbefale.prisene ligger fra 6900. Den jeg har er av den største typen, følg linken og lykke til.

http://www.kellfri.se/SE/Catalog/skogsvagnar_tillbehor/21-KW1400.html

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Gjest jijohans_1
Har 2 stk Terri maskiner, og må si jeg syns den &quot\;vargen&quot\; virker meget interesang ut...Blir mye billigere enn en hydraulisk vinsj med radiostyring...
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...