Du er her

geirkpe_1s bilde
geirkpe_1
Logget av
Innmeldt: 03.02.2014
Farmi

Noen som har erfaring med Farmi CH100 fliskutter? 

Sisu produktene skal jo være kvalitet?

 

Andreas123s bilde
Andreas123
Logget av
Innmeldt: 12.12.2016
Jeg kjøpte en sånn nettopp i

Jeg kjøpte en sånn nettopp i den tro at det skulle være kvalitet. Vil heller ha skikkelig redskap som fungerer med en gang, enn å slite meg ut med Kinahuggere. Erfaringen vår med Farmi CH100 er at dette er en skikkelig dårlig flishugger. Etter to timers bruk knakk sveisen i armen som holder stoppebøylen rundt tuten. Utover det fungerte den aldri godt, og trakk ikke inn virket - uansett om det var rett og tørt eller ikke. Da jeg prøvde å justere knivene, viste det seg at de begge ikke kunne justeres riktig samtidig - da gikk den ene i motholdet, eller det ble for mye avstand på den andre.

Forhandler forsikret meg om at de ikke hadde hørt et vondt ord om disse før, og det er jo mulig. Likevel, jeg har bekjente som har Kinahuggere som har fungert fint fra dag 1 med helt vanlig vedlikehold. Forhandleren ordnet opp og tok huggeren tilbake, så det er jo en betryggende erfaring med forhandleren. Kommer likevel neppe til å kjøpe noe fra Sisu igjen.

HansA_1s bilde
HansA_1
Logget av
Innmeldt: 07.03.2013
CH260

Har en Farmi CH260, kanskje 10 år gammel.

Den tar Ø26cm virke og blir ofte matet med en liten gravemaskin.
Altså, den får litt juling i matinga. Denne har fungert godt.
Utfordringene har vært:
-liten deformasjon i enden av innmatertrakta før den går inn i knivåpningen, som igjen har endt i stopp. Ble varmet og rettet.
Denne feilen er fult og helt et resultat av hardthendt mating med 26,5cm Ø rundstokk og gravemaskin.
-Litt fusking i kontaktene på magnetventilene.

SISU vil jeg ikke uttale meg om.