Gå til innhold

Erfaringer med Farma?


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei, driver og vurderer en Farma tømmerhenger, antagelig T9 m 6,3 kran. Skal brukes til tømmer til egen sag og ved, har litt spredte teiger og litt avstand bortover noen bratte seterveier. Er det noen som har erfaringer med Farma, de ser ut til å være det som gir mest igjen for pengene når man sammenligner nøkkeldata? Får også ganske bra skussmål på svenske Skogsforum.se. Hva med importør/selger; ser at både AB Landbruk ved Sarpsborg og Skogsverktøy Brummunddal averterer på finn.no. Brummunddølen har litt høyere pris, men mistenker at det er med brems og kanskje annen spakpakke.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Apple_farmer_1
Hei, driver og vurderer en Farma tømmerhenger, antagelig T9 m 6,3 kran. Skal brukes til tømmer til egen sag og ved, har litt spredte teiger og litt avstand bortover noen bratte seterveier. Er det noen som har erfaringer med Farma, de ser ut til å være det som gir mest igjen for pengene når man sammenligner nøkkeldata? Får også ganske bra skussmål på svenske Skogsforum.se. Hva med importør/selger\; ser at både AB Landbruk ved Sarpsborg og Skogsverktøy Brummunddal averterer på finn.no. Brummunddølen har litt høyere pris, men mistenker at det er med brems og kanskje annen spakpakke.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er veldig godt fornøyd, ikke minst med at det er sving på staget som gjør den fantastisk på krokete veier fremfor sving på bakhjulet. Eneste jeg synes er skuffende er hydrolikken og kreftene der. Er ikke rare greia en klarer å løfte når krana er godt ute. Og så synes jeg det er dårlig patent på plasseringen av styrespakene så jeg laget til ett feste selv slik at jeg kan sitte inne i traktoren og styre.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Vil bare istemme det Torfin sier, jeg kjøpte faktisk henger på samme sted til samme tid og er veldig godt fornøyd. Blir mye brukt hele året til både ved,kvist og tømmer, + legge litt på sag og vedmaskin. Den eneste delen som har røket hadde Semmen på lager, jeg kunne hente den på en bensinstasjon i Drammen samme kveld ! Utrolig lite problemer, kommer garantert til å kjøpe Farma igjen. Jeg valgte to spak med 4 el on/off, fin lett sentral som er rask å løfte av og på. Kobler vogna til traktor på 3-4minutter ! Dette må vel være dagens gratisreklame.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...