Gå til innhold

Lei av MF hydrolikk


Anbefalte innlegg

Nå er eg lei gammal mf hydrolikk , nå har vi hatt oppe hydrolikk lokket for ørtene gang og nå løfter den så seint at du nesten ikke ser det både på laster og trepunkt.Tror ikke at pumpa er gåen tror heller at olje tilførselen er blitt strupet på et eller annet vis har bytta filter og o-ringer på stig rør, er det no som kan bli feil sånn at dette skjer er en 168 mf .
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...
Gjest Nuffield_1
Hei. Har du sjekket hydraulikktrykket? Hvis det er sånn som det skal være, er antagelig pumpe og sikkerhetsventil i orden. Jeg kan ikke så mye om denne traktortypen, men kan det være at kontrollventilen er slitt, slik at oljen \&quot\;renner forbi\&quot\; ventilen og tilbake til tank?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Nuffield_1
Hei igjen. Er det ikke sånn på disse traktorene at du må først løfte trekkarmene helt opp, eller låse de, før utvendig hydraulikk får olje? Har du sjekket stempelringene på stempelet i den innvendige hydraulikksylinderen? (Til 3-punkt) Hvis stempelringene er slitte, kan det kanskje være at oljen lekker ut her, og at det derfor blir langsom løftehastighet.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...