Du er her

MF168_1s bilde
MF168_1
Logget av
Innmeldt: 23.09.2008
Hydraulikkpumpe på MF

Hei er det noen som vet om jeg kan ta hydraulikkpumpa ut oppover,det er en MF 168 4wd med multipower.Håper jo at en ikke trenger og kløyve gear og alt. Håper noen har erfaring med dette.

MF168_1s bilde
MF168_1
Logget av
Innmeldt: 23.09.2008
Hydraulikkpumpe på MF

Hei er det noen som vet om jeg kan ta hydraulikkpumpa ut oppover,det er en MF 168 4wd med multipower.H&amp\;aring\;per jo at en ikke trenger og kl&amp\;oslash\;yve gear og alt. H&amp\;aring\;per noen har erfaring med dette.

Ivar_1s bilde
Ivar_1
Logget av
Innmeldt: 23.09.2008
Re: Hydraulikkpumpe på MF

Er nok redd for at du må klyve traktoren mellom gearkasse og bakstuss for å få den ut. Tror kanskje du må dele den foran gearkassa om du skal ut med multipowerpumpa,(går ei oljeledning fremover til ventilen som styrer inn-og utkobling av mp-pumpa)slangen kan skrues av der.
Ikke noe jeg har gjort selv dette, men var borti dette da jeg tidligere hadde en MF165 mp, som hadde svak hydraulikk. Trodde også MP-pumpa tok kvelden, men det var bare staget som gikk til ventilen som ikke gikk langt nok( fikk den ikke i høy)
Du kan lese masse om MF-100 serie på hjemmesida til Big Dean i USA. http://hometown.aol.com/daustin62/Bigdeantipindex.html
Her kan du også bestille CD til reparasjon der alt er beskrevet, tatt bilde av og tegnet for en rimelig penge. Bestilte cd selv, men da jeg solgte traktoren min fikk kjøper med den jeg fikk tilsendt.
Veldig flotte traktorer dette, og var lenge på utkikk etter en som hadde 4*4 da min var en 2wd.

Vennlig hilsen Ivar

MF168_1s bilde
MF168_1
Logget av
Innmeldt: 23.09.2008
Re: Hydraulikkpumpe på MF

Takk for svar , er mange meninger om utaging av hydrolikk pumpa en kammerat av meg tok den ut oppover på en mf 35x med MP og Eik hønefoss mente en kunne ta den ut oppover di sa det var verre vist det er mp pumpa da måtte den deles. har en nabo som har en 675 som hyd pumpa er gåen på og eik lokalt her(eiksentert lyngdal )sier han må kløyve i gear.så bli rådvill , men er usikker på om den er gåen har olje mengde m ye og bety på farten på løft for var lite olje på den , ja ja ordner seg vel er kul traktor til og vere en 73mod.