Gå til innhold

timepris 8 tonner u/mann


Leknesmoen

Anbefalte innlegg

Gjest Anonym

I flg. BGs prisliste er middelprisen pr. dag eks. drivstoff og mann kr. 2.850,-. Norsk Landbruk opererer med en noe lavere pris.

Det vil nok variere litt hvor du holder til. Her ute på landet får jeg ikke særlig mer enn 250,- pr. time inkl. diesel, eks. mann for min 9tonner. Med fører ligger prisen her på drøyt 400,- men i byen flere hundrelapper over. Du må jo i tillegg ha for evt. flytting og jeg ville differensiert på pris om man leier i 2 timer eller 50 timer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonym

200 kr/t er nok dessverre prisen eks diesel. Dette er ikke mye å juble for.

400 kr/t med fører og diesel er nok dessverre prisen enkelte steder. Hvor mye koster det å leie rørlegger/snekker en time? De har jo også lite utgifter på maskin og drivstoff i tillegg til at de har fortjeneste på salg av materialer de selger. Hva er det som gjør at det kun koster 400 kr/t å leie en 8 tonner med fører?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest geitbonden_ole-m_1
400 kr/t m fører klare dem jo aldri å grave den inn på 5 år å ha penger til ny, å hadde eg kunne leid meg graver til 200 kr timen så hadde eg aldri i værden kommet til å vurdert å kjøpe meg en gårs graver , kunne ha vurdert å kjøpe hvist eg viste at eg kom til å bruke den 200 timer eller mer i året
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 5 år senere...

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...