Gå til innhold

Ny/nyere brukt åkersprøyte 15m. - hvilken?


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei!

Har kjørt 10m. Hardi i mange år og må oppgradere litt. Har hatt en forestilling om at Hardi omtrent har hatt monopol på sprøyter, men ser at både Kverneland og Amazone kan være aktuelle. Kanskje også andre merker. Er ute etter brukererfaringer. Vil ha minst mulig elektronikk og så enkel sprøyte som mulig. Hvordan er brukervennligheten? Kvalitet? Det ser ut til å være lite prisforskjeller. Hva mener dere?

På forhånd takk for svar :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...
Eg har unigreen 12 meter. Veldig bra med bommen som kan løftast opp i sidene. Praktisk viss ein skal sprøyta inn til ein vegskråning o.l. Men litt svakt oppheng for bommen. Og så er det ei dårleg løysing med krane for reint vatn. Den er plassert under sprøyta, så då må eg passe meg for at ikkje sprøytevæske skal dryppe på meg. Grei sprøyte ellers.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har kjørt flere ulike Hardi 8m, 12m, 15m.

 

Kjører nå 15m Master med full EC- armatur. DVS: kan regulere trykket, stenge hodekranen, samt seksjonene elektronisk fra traktoren. Jeg ville ikke ha unnvært dette.

 

Som dansk har jeg god kjennskap til Hardi. Gode sprøyter, men bommene ruster. Dette må du sjekke!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Hjelle1
Jeg har brukt en 1000 l hardi master 15 m med ec i en par år å er meget nøgd. Som nevnt over er de kjekt å justere trykk å stenge seksjoner. En nabo kjøpte ny 1000 l Amazone samtidig å han er å meget nøgd. Anna type bom på den så der kan du svinge inn ytterste seksjonene ved behov. Han synes de er veldig kjekt.men den er veldig trang å koble av å på traktorn.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takker for svar! Jeg er avhengig av å løfte ytre bomseksjon og dette er ikke mulig på alle så vidt jeg skjønner. Noen som har hørt noe mer om når Kverneland kommer med sin noe enklere utgave?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...