Gå til innhold

deler til jf snitter


Gjest

Anbefalte innlegg

Gjest Anonym
Er det flere enn meg som har opplevd brudd i seegerrings-sporet på den korte akslingen med fire tannhjul i FC 850? En gedigen konstruksjonsfeil å ikke lagre denne akslingen på begge ender... mener jeg. Tror denne stumpen kostet over 1000 kr.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest helmer_1

Noen som har erfaringer med slepesnitter JF 900?

vedlikehold,slitedeler, kjøring, kapasitet osv. har kjøpt brukt JF 900.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ove_Bonde_1
Stopp ein halv,eg blir meget provosert når NORSKE bønder/entrepenørar snakkar om kor mykje billigare det er i dannmark,ka fa..... ska me med bønder i norge osv.når dei kan produsere mat i Danmark ,England osv, det er dyrare i norge ja men maten er og billigare i Danmark og det er ikkje gratis og reise til danmark og kjøpe heller.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gidde nå ikkje stressa til Danmark for å få tak i filter.... det er ikkje dyrt her i norge og. Prisar på nye traktorar er nokså like i Danmark og Norge, så det er ingen grunn til at deler bør vera dyrare heller (bortsett fra litt lenger frakt). Koffer skal ikkje ein bonde kjøpa deler der det er billigast egentlig? Er det billigast i Danmark så koffer ikkje? Det blir stilt krav til at bønder skal produsera meir effektivt og billigast mulig, då må vel me bønder kunne forlange det av våre leverandørar også....
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonym
Har ikke noe problem med å handle deler i danmark jeg heller.Skiftet noen drev på snitteren før 1 slåtten i fjor, å blei overasket da jeg fikk reininga fra ak.hadde aldri i min villeste fantasi drømmt om at det skulle bli så dyrt.Skal i år skifte sammtlige tinder på pick up + eit av hjula under pick up.stresser nok ikke til danmark for dette,men kommer nok til å ta med noen slitedeler neste gang jeg er over dammen.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ove_Bonde_1

Hei TG eg må seie at eg har ikkje klikka men eg meiner at det er feil og handle deler i Danmark når ein er opptatt av Norsk landbruk og Norske arbeidsplasser.

Eg er sikker på at reservedeler blir ikkje billigare i norge når ein reiser til Danmark.

Eg har sjekka prisar på fleire slitedelar hjå t.d Grene og dei var ikkje billigare,og derfor brukar eg mine lokale forhandlarar slik at eg kan,kansje ringe ein søndag når det hastar og få hjelp.

Men eg nektar ingen og handle i danmark det blir ingen diskusjon om alle har samme meining.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...