Gå til innhold

Åkerman H14blc - mangler oversikt over knapper, instrumenter og joystick


Gjest

Anbefalte innlegg

Jeg har overtatt en H14Blc 1992 modell, men alt inne i hytta er nedslitt så jeg ser ikke hva de forskjellige knappene, bryterne, og tillegg og med joystick osv brukes til. Jeg har søkt på nettet etter en manual men fant ingenting. Er det noen som har en som kan opplyse meg? Det hadde vært fint om noen kunne ta et bilde av joystickplakaten som henger i vinduet for eksempel...
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonym

Har du forsøkt hos Anton på www.maskinisten.net???

Han bruker ha det meste til Åkerman som pensjonert rep, av disse.

Han trykker også nye dekaler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest kjetiltroan

Rune, når du sier joysticken, så mener du den til venstre for setet når du ser forover ikke sant? Vet du hvor mange volt/ampere denne trenger på batteriet? Den var tømt for det meste da jeg tok over, til og med startmotoren var borte. Jeg har heldigvis for tak i ny som jeg skal montere over helga. Jeg håper jeg får den opp og gå for den står veldig utilgjengelig til. Alternativet er å skjære den i biter og det er for ille for en arbeidshest av denne størrelsen... Du har ikke tilfeldigvis denne plansjen over joystickene som er klistret på ruten?

 

Takk for svar :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest kjetiltroan
Tusen takk :-) Jeg får ny startmotor over helga så da skal jeg følge de rådene du ga meg her. Jeg håper jeg får den i brukbar stand da jeg ser for meg at den blir et beist til å profilere og nydyrke med :-) Kan jeg sende deg en epost eller ringe deg om jeg får problemer? Send meg gjerne en epost på kjetiltroan (krollalfa) gmail . com om du har mulighet :-) Gratulerer med dagen forresten :-)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...