Du er her

Kårekåkks bilde
Kårekåkk
Logget av
Innmeldt: 02.06.2017
Okser trampende rundt hus.

Må si jeg er litt skeptisk til at bonden har okser gående rundt huset. Altså de er gjerdet inne ja, men det er i ett område rundt hele huset nesten. Og ved 2 steder ved siden av dem går det kuer løs, disse hører da til andre bønder.

 

Hovedproblemet, er at gårdsvegen som da er rundt 2 km lang, er meget smal med gjerde på en side og berg på andre siden. Har møtt på noen av disse kuene som har vært på rømmen når jeg har gått langs denne veien, men de stopper opp og snur når de ser folk. Tenker med gru på om disse oksene kommer seg ut og vi er ute å går med barna langs veien.

 

Ønsker ingen konflikt med denne bonden, men siden vi har 2 unger er jeg noe bekymret. Det gjerdet de har ser meget skralt ut, altså bare noen korte plast stolper med en hvit strøm tråd, ca 30 cm høyt. Er dette tilstrekkelig? Hadde det vært noen små okser hadde jeg ikke brydd meg, men det er snakk om svære beist.

thomass bilde
thomas
Gjest
okser

hvis det er kjøttfe eksempel charolais eller limousine okser så er de mye roligere enn nrf. Ofte så så går det med okse hos kuene eller kvigene hvis kjøttfe på grunn grunn av at kjøttfe  har ikke så lett for og vise brunst så de er nok ikke så farlig men bør ha respekt uansett