Du er her

Anonyms bilde
Gjest
melkekvote

Hei har ett spm. Me leverte melk fram til mai 07 går det Ann å selge eller leiga vekk kvoten eller er det for seint. 30 000 liter i Hordaland. 

Anonyms bilde
Hattis
Gjest
Kvoteleige

salg og kvote leige er 1 august kvart år. Evt eg kan leige den? Pris pr liter

Anonyms bilde
Bs
Gjest
Melkekvote

vist der er opphør av leveranse før 2011 må en starte oppatt produksjonen i 2 år før å kunnne selge/leige ut kvote. Kvote som ikkje er aktiv på 10 år,faller bort..  Står info på slf.dep.no

Anonyms bilde
sitka
Gjest
ok så det er slik å forstå at

ok så det er slik å forstå at siå me ikkje har levert melk siå mai -07 så er kvoten vekke dersom me ikkje begynner på igjen og driv i 2 år? Det er heller ingen unntak eller noken anna måte å få tak i kvoten våras på da heller vel? Takknemlig for svar :)

Jamesbondens bilde
Jamesbonden
Logget av
Innmeldt: 08.10.2012
Melkekvote

Du må nukk starte oppatt å levere i 2 år om du skal ha mulighet til salg eller bortleige. Det må du begynne med i løpet av 17, elles misser du heile kvoten.

Anonyms bilde
sitka
Gjest
ok da får den heller berre gå

ok da får den heller berre gå kan ikkje begynne på igjen med kyr no

Anonyms bilde
Anonym
Gjest
Hva med å la din kvote gå inn

Hva med å la din kvote gå inn i en samdrift, slik at du formelt blir en leverandør, men i praksis kun leier ut kvota? Jeg vet det var flere som gjorde det slik tidligere før det ble åpnet for å leie ut kvoter, Når du har vært leverandør noen år kan du vel trekke deg ut av samdrifta og selge eller leie ut kvota.

Anonyms bilde
sitka
Gjest
Ja kanskje noke å tenka på

Ja kanskje noke å tenka på