Gå til innhold

Geite melk.


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei

 

Driver for tiden og ser meg om etter nye ting og bruke garden til , driver for tiden med 160 vfs , og kunne tenkt meg og startet med melkegeiter i tillegg til dette.

Det er mangen som driver med denne typen produksjon ikke langt fra meg , slik at levering av melken er ikke et problem.

 

Det som eg tenker kan bli verre er og skaffe kvote , ihvertfall i en tid der man er avhengig av og investere i ny driftsbyggning.Etter hvert dukker det nok opp kvoter slik att man kan utvide , men er denne minimumen man trenger i en oppstart for og vere trygg da.

 

Har da noen spr :

1. er det noen som sitter med kvoter de kunne tenke og selge?

2. er det noen som sitter med kvoter de kunne tenke og langtidsleie bort.

3. er det noen som vurderer og legge ned slik at man kan ta over hele driften og gjerne da innredning,dyr,kvote,etc i et.

 

Noen med gode ideer?

 

Og nei , folk som absolutt skal kommenter hvor idiotisk det er og investere i gard og denne forferdelige politikken som eksisterer no etc, kan egentlig bare holde seg unna. er her for og diskutere geiter .

 

Holder til i SFJ btw.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke for helle kaldtvann i årene på deg, men det er for tida overproduksjon av geitemelk, noe som trolig fører til at forholdstallet reduseres på nyåret, dvs. at samtlige aktive kvoter reduseres. M.a.o. kan du se langt etter nyetablering av geitmelkproduksjon med det aller første. Du må i såfall overta noe som allerede er i produksjon.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...