Gå til innhold

Welger RP 12s


Gjest

Anbefalte innlegg

Har nett kjøpt ei Rp12s, og lute i den fobindelse om noen har erfaringer med denne modellen?Denne har nett og tråbinding, hørde noen som sa att det var litt trøbbel med nettbindinga. Har i dag en Orkel1200 som eg bruker slaghøsteren til å fylle.

Er det ett problem att det ikkje er kutting når det er sau som skal ha foret?utforing blir gjort med traktor, så det er ikkje ett problem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest strilen_1

Pressa som eg har kjøpt var bare skiftet på driven , utenom dette var det ikkje skiftet noe mer. Han hadde ikkje brukt høgtrykkspyler, dette mente han hadde spart han for lagerskifte. Må skifte lagerene i pick-up'en. Pressa har gått 9000 ball.

Veit du om det er muligt å lage til med syre? Rør med hull eller dyser, tror du det går å montere på en serigstad kanneholder som er på slaghøsteren? Eller må du ha en syrepumpe. Vil ha muligheten til å bruke syre da veret ikkje altid spiller på lag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...
Fulgte med ei RP12S da vi overtok gården for halvannet år siden. Pressa lager fine baller, men nettbindinga funker ikke. Har lite dokumentasjon (kun reservedelsliste) og det var ingen hjelp å få hos A-K Maskiner. Leverte den inn til dem og fikk ei regning på 4000,- med følgende spek: &quot\;Sett over pressa og fant ut at det var en feil&quot\;!. Nå har jeg imidlertid fått mekanismen til å funke, men klarer ikke å kutte nettet. Tror det er noen deler som mangler. I reservedelslista er det bilde av en wire festet med en sjakkel, men det framgår ikke hvor denne wiren går. Denne mangler helt på min maskin. Ville trodd at bremsa til netttrommelen skulle bli satt på samtidig som kniven aktiveres? Er det noen som har dokumentasjon eller bilder av dette?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...