Gå til innhold

Priser brannvarslingsannlegg


Gjest

Anbefalte innlegg

Har blitt pålagd å montere brannvarslingsannlegg i kufjøsen, å lurer derfor på ka pris en må rekne med,rimeligaste måte. Fjøsen er ca 15 *30 m. Hvilke merker er gode, å hvilke bør man styre unna. Noen som har montert nylig?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ca resten av Norges husdyrbønder har montert dette ila de siste par tiår.

Be om tilbud fra de leverandører du kan tenke deg å ha med å gjøre du.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest hansor_1
Regn med rund 20000 hvis du skal ha et aspirasjonsanlegg. Vanlige merker er Icas og Elotec, muligens Drengen hvis du får tak i og Autronica hvis de har fått forsikringsgodkjenning på sitt. Folk sliter med sitt på hver av dem, og du vil få fornøyde og sure kommentarer på alle. Selv har jeg Elotec, men tror det er hipp som happ. Hvis du har årlig service på det, får du redusert forsikringspremie på fjøset, så det lønner seg å høre med noen som har serviceapparat i nærheten. Jeg betaler rundt 2000 i året, og har nesten 5000 redusert forsikringspremie. Her i dalen er det samme selskap som har service på en del kommunale bygg, og da tar de mitt i samme slengen, og da sparer jeg litt på kjøringen.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dtrengen er et ok anlegg. Usikker på om det kun er for if kunder. Du må høre med ditt forsikringsselskap hva som de krever. Dette anlegget monterer du selv , og foretar selv årlig service. (Penger spart!)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...