Du er her

Kristoffer Dals bilde
Kristoffer Dal
Logget av
Innmeldt: 08.02.2019
HaRu prosessor

Hallo!

Har noen her erfaring med prosessor 3000 fra HaRu systemer? Med evt. med matebord.

Kutting uten stopp?

Vedlikehold og levetid kniver?

Antatt levetid på maskin?

Mvh Kristoffer Dal

Ole Bs bilde
Ole B
Logget av
Innmeldt: 02.02.2014
Har hatt en i drift lit over

Har hatt en i drift lit over et år. Brukt et sted mellom 1000-1200 baller. Spiser alt av baller, Skal snu knivene nå snart en gang da magefølelsen sier at kuttinga er litt dårligere. Dette kan foreløbig enkelt kompanserers med noen minutter lengre blandetid. 

Lite deler som kan gå i stykkker. Foruten at lakken omsider forsvant på blandeskruer og i bunnen i området luka så virker maskinen veldig solid.

Levetid er det ingen som vet enda. Første solgte maskin var vel i drift ila 2016. Spørr du på facebook inne på venner av norsklandbruk så kan du muligens komme i kontakt med han som har første maskina.

Vi har et tks 4m materbord. Autofunksjonen som sørger for etterfylling når det er tomt har fuska litt så etterfylling har skjedd for tidlig. Dette går vanligvis utover utmaterhastigheten som igjen fører til litt lite foring. Kun et problem hvis en skal være borte fra fjøset i 10-12 timer ++. Vi løser dette med å starte blanding selv,dvs vi må bruke 5 sek 2 ganger i døgnet for å trykke på en knapp...

Vår HaRu mater ut på et båndforingsanlegg fvra GEA. Meget fornøyd med resultatet. Vi bruker nesten ikke tid på foring lengere