Gå til innhold

Bygge ny tårn silo


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei

Skal bygge ny driftsbygning for sau, grunnet bratt og kuppert terreng er beste løsning å støpe tårnsilo til å lagre gress i

 

så det jeg lurer på er :

 

Må jeg ha to siloer? en til første slått og en til andre slått?

eller kan jeg kan jeg ha en silo og åpne den opp igjen når andre slåtten begynner?

 

 

Og har fått litt forskjellig priser, noen som vet ca pris for en silo som er 4x6 meter? har kun i underkant av 30 mål dyrka mark.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

nei du trenger ikkje støype 2 siloer så lenge du får plass til begge slåttene i den du setter opp , det er ingen problem åpne en silo for så og fylle på den. men eg vil anbefale deg å bygge en silo som er en god del større en hva du trenger i dag slik at du både har rikelig med plass under dagens innskjøring og at du har mulighet til å utvide produksjonen senere uten å måtte støype ny silo da også. hva slåtteutstyr skal du bruke og hvor mange sau bygger du til?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar\;)

 

Bygger for 80 vinterfôra sau. Slåtte utsyr blir fôrhøster med vossakasse da dette er rimelig og nødvendig pga bratte bakker.

 

Blir strekkmetal og møkkakjeller under, også kommer toppen på siloen i samme høyde som dyrerom så da bir det talje med løpekatt og rett inn i dyrerommet og oppi islandshekk.

 

 

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...