Gå til innhold

Alfaline skinnebane - oppheng til Milkmaster


Gjest

Anbefalte innlegg

Heisann frender!

 

Har fire stk Milkmaster, og har kjøpt brukt skinnebane for en stund siden, men det manglet selve opphenget for Milkmasteren. Altså hjulene som skal gå i skinnen og stanga som skal festes til Milkmasteren. Det fulgte med en "bøtteholder", eller hva det kalles, og der var hjulene med stanga med.

Nypris for slike oppheng med hjul er ca 2500,- pr stk. Altså 10.000,- + mva.

Syns det egentlig er skrekkelig mye. Har ikke funnet brukte slike. Vurderer nå å lage eget oppheng. Hørte på ABRA om slike hjul med lager, men det hadde de ikke.

 

Lurer da på om det er mulig å skaffe slike hjul noe sted?

Eller har noen noe lurt forslag?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest knubern_1

Takker for svar :-)

 

Rune: Antar at det er billigere å kjøpe kun lagrene et annet sted enn Delaval. Feks ABRA elns. Har også vært på tanken med nylonstang slik du nevner.

 

Inge: Kan muligens være i nærheten ja. 50mm x 50mm firkantrør på min skinnebane. Ingen innsving i bunn. Løpekatten har i tillegg to hjul på hver side, også to hjul som &quot\;ligger&quot\;på hver ende. Dette er vel for at det skal være lettere å skifte spor og/eller svinge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Gjest knubern_1
Etter å ha studert endel løsninger, sjekket priser på deler og diverse, så ender det nok opp med å bestille 4 nye komplette oppheng...
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...