Gå til innhold

Alarm ved strømbrudd - hva anbefales


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei!

Driver med høns i et litt eldre fjøs og skal nå oppgradere min alarm. Har fra tidl. en analog nummeroppringer som er noe ustabil. Tenker dessuten å kutte ut fasttlf. i sin helhet.

Ønsker meg et opplegg med varsling til mobil. Jeg ønsker å bli oppringt og at flere nummer kan legges inn. For min del blir SMSvarsling for dårlig. Noen som har tips om hvor man kan kjøpe dette, evt. råd om type/erfaringer mottas med takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er flere utganger på Skov DOL 2200, så hvis du har en sånn er det bare å kabel og hekte ihop. Eller du kan kjøpe min helt ubrukte gsm-utringer fra Elotec.

Jeg trenger den ikke pga endrede planer.

Alarmabbonnement fra Telenor koster lite i utgangspunktet, men med trafikk skvetter prisen fort opp i 150 kr pr mnd.++

Det er likevel å foretrekke framfor vanlig abonnement fordi alarmnummer har forkjørsrett framfor all verdens godtnyttårmeldinger og lignende.

Dårlig dekning kan bedres med antenne på taket. (Lang kabel)

Forsikringsselskapet godtar ikke at du har bare en strek eller to på dekningsskalaen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva skal du ha for din Elotec?

Jeg har ikke Skov, kun et lite avansert styringssystem. Har derimot et Autronica brannalarmanlegg som kanskje er kompatibelt med en utringer...?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest billy_the_kid_1
Du trenger kun en helt vanlig gsm alarmoppringer med 1 inngang no eller nc. Det står for normal open/close. Så trenger du et rele som er kobblet til elnettet. Kontaktsettet på rele kobbles så til nc eller no på oppringer i serie med powersupply.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 11 måneder senere...

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...