Gå til innhold

Varebil med 3 seter


Gjest

Anbefalte innlegg

Eg vurderer å kjøpe meg ein liten varebil, caddy eller lignende størrelse. Det hadde også vore kjekt med 3 seter, men må vel då opp på transporter på det merke. Kven har 3 seters liten varebil, og hvilken bør eg velge?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Går å tenker på det samme. Syns transporter blir unødvendig stor for mitt bruk. Eneste jeg vet om er Citroen Berlingo og Peugeot Partner, og de tror jeg er akkurat like (bortsett fra grillen). Har en innebygd skepsis til franske biler, men det er kanskje bare tull nå i 2012.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pass på dette med registerreim, ofte må motoren ut for å få skiftet denne - og da går timene fort. Byttet nettopp på en Peugot Expert, kom på nærmere 10 000.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøpte ny Partner i juli.Valgte aut.og dermed mere plass i midtre sete.

Kjøpte pakke med bøyler,bilen ser bra ut.Meget fornøyd.

Bilder på FB,Rune Vik

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...

Hva med 4wd/dangel på de nyeste modellene av partner/berlingo.

Noen som har erfaring vdr driftsikkerheten på disse?

Har hørt at det er dyrt og reparere, er dette noe som jeg bør holde meg unna, eller kan jeg trygt kjøpe partner med 4wd/dangel ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takker for svar!

Har en partner 1,4 bensin 2001 mod som jeg har hatt i 6 år, bruker den som bil nr 2.

Tatt i betraktning at jeg betalte kun 50 000,- for snar 6 år siden, vil jeg si at dette har vært en glimrende bil, med minimalt med problemer.

Til våren bytter jeg den ut til en 2009 mod eller nyere partner/berlingo, går da for en 3 seter med 90hk, 4 wd/dangel frister, har bare lest en del negativt vdr dette 4wd systemet, noe som gjør meg litt usikker her.

Motoren 1,6hdi, har jeg lest mye postivt om, såvidt jeg har forestått så produseres denne av PSA Peugeot/Citroen, og brukes av både Ford og Volvo.

Er det sånn at 5 års nybilgaranti er fra 2011 mod og utover?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 9 måneder senere...

Hvordan er varmeapparatet i disse bilene?

Ingen av de har tilleggsvarmer slik som mange andre har og kan heller ikke leveres fra fabrikk med parkeringsvarmer.

Blir den fort varm og holder koken på kalde dager?

Vurderer en ny bil fra butikk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...

Hvor ny må en Partner være for at den skal ha oppgradert Dangel og oppgradert hjullager ? Leser her at man bør ha en av de nyere, men hvor ny?

 

Takk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 år senere...
Gjest Aasmund

Har Citroen Jumpy 3 seter varebil for salg 2012 mod kort utgave. Har også Caddy og Connect, men disse er 2 seter.

Tlf. 97546300  e.post bilfas@gmail.com

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...
Gjest Knut Olav

Hei.

Lurer på en Partner, men er usikker på komforten. Jeg er 193 cm lang, 95 kg, og er litt bekymret for hvordan sittestilling og kjørekomfort blir.

Noen synspunkter og erfaringer på dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har "alltid" kjørt pickup, men for noen år siden begynte jeg å innse at en platt ikke var det eneste saliggjørende. Oppsamlingsplass for skrot, egentlig ikke så god plass, alt en drar med seg blir vått og kaldt og skittent. Etter litt spekulering endte jeg med en VW Transporter T5, registrert som 3-seter men hadde innsatt vanlig passasjersete (ikke "benk" der det er plass til 2 passasjerer). 4-motion. Dobbel skyvedør og bladhenglede bakluker var et poeng for min del, kommer inn med en helsekk kraftfôr eller ei pall med hva det måtte være bruk for, og når bakdøra ikke er topphengslet kommer gaffeltrucken helt inntil. Med litt bedre hjulutrustning (BF Goodrich helårs) kommer denne seg frem nesten like godt som en pickup, Eneste ulempe er at det er mye "plastrallemikk", bl.a spylevesketank rett foran framhjul på passasjerside (utsatt plassering...) osv men ellers veldig driftssikker. Toyota er vel holdt for å være like driftssikker som en tanks, men for min del var det en del løsninger på VW som var mer interessante. Peugeot sin posisjonering på salgsstatistikk kan de vel takke bl.a Posten, hjemmesykepleie osv for.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest olaeik

Hei

Eg er 193 og mest 100 kg og har køyrt partner i eit lite halvår nå. Det fungerere heilt fint. Einaste er at kneet tek borti girkonsollet. Det kan vere litt trøttande på lengre turar. Kjøpar du automatgir forsvinn konsollen, og då er det god plass i alle retningar. Ver bare obs på at lang modell med komfortskillevegg har 12 cm lengre beinplass enn kort utgave uten komfortskillevegg. Gå for lang modell!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...