Du er her

Anonyms bilde
Gjest
Innsyn i regnskap

I en vanlig bedrift har gjerne  avdelingsledere etc. mulighet til å logge seg inn for å følge løpende utvikling på regnskapet, samt klikke seg fram til aktuelt bilag om det er en transaksjon man er i tvil om. Jeg kan få tilsendt en saldorapport tilsendt på papir eller pdf. om jeg spør, bilagene må jeg bla opp på regnskapskontoret dersom jeg ikke tar jobben med å scanne eller kopiere før levering. Slik tror jeg mange har det, menhvorfor? Jeg godtar det snart ikke lenger. Jeg betaler større og større summer til regnskapsfører uten å få bedre løsninger i retur. Skal jeg få innsyn må jeg betale lisens idyre dommer. Har noen andre løsninger?

Larss bilde
Lars
Logget av
Innmeldt: 27.09.2008
Har det på akkurat samme

Har det på akkurat samme måten. I tillegg har jeg tomånedersmva. Det er egentlig helt håplaust om en trenger et gammelt billag. Jeg er også tilbytt "betal et abonnement" for å få det digitalt. Da må jeg i tillegg scanne alle bilag som kommer i papirform å sende til regnskapfører

Blir litt "smårar" av blandinga mellom efaktura (må skrives ut), fakturarer på epost (noen havner i søppelpost), avtalegiro(passer bra, fordi jeg får en kopi i papirformat som jeg legger rett inn i billagspermen) og vanlige fakturaer. 

Anonyms bilde
Halo
Gjest
Det er jo litt rart man skal

Det er jo litt rart man skal betale mer OG gjøre mer jobb for å få alt digitalt, dette burde være standard nå... 

Anonyms bilde
Ravi
Gjest
Regnskapskontoret jeg bruker

Regnskapskontoret jeg bruker oppfordrer kundene til å kjøpe tilleggspakke som heter duett min side. Da kan man se oppdatert regnskap og få tilgang til faktureringsprogram pluss pluss. Jeg bruker en gratis skanne-app som heter Genius scan. Det er kort fortalt slik.: smartmobiltelefon m kamera/fotografer bilag/ rett opp linjer, velg utsnitt, /lagre, gå videre til neste bilag / gjenta/ send. Det kommer varsel når mengde bilag er passe for å sende . For eksempel som PDF .Dette er så enkelt , og regnskapsføreren er veldig fornøyd . Og jeg beholder bilagene hjemme. (Og på mobilen) jeg har en flott epson flatskanner også, men den har fått støv på seg etter at jeg fant denne appen.