Gå til innhold

Finansiering


Anbefalte innlegg

Gården er nedlagt for mange år siden og min mening var å fullfinansiert kjøpet og bruke egenkapital på opprustning noe banken gikk med på:-) gården er kjøpt å jeg gleder meg til å sette igang:-) takk for gode råd ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest patricia

Hallo

Unnskyld meg, men hvis du trenger kreditt for å betale gjeld, for et prosjekt eller annen kontaktet denne damen heter Caroline. Dette virkelig sjenerøs dame fordi hun har finansiert meg $ 45 000 for et prosjekt som virkelig sto et hjerte. For kontaktet er hennes e-post: grau.caroline@yahoo.com

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Du rører ved et vanskelig tema.  Unge vordende bønder har simpelten ikke hatt nok mange år på seg til å samle seg noe særlig egenkapital. Det meste har gått med til utdanning og å etablere seg - kanskje med familie/barn.   Og det er vel de unge  -med framtida foran seg-   som bør få slippe til?  Tenker vel at jeg og flere med bør vise litt måtehold mht pris når vi skal selge, slik at det er mulig å fullfinansiere et kjøp bare med lån...    Og da blir det vel avkastningsverdien som er interessant?   Hva tenker dere andre som skal selge om dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...