Krølles bilde
Krølle
Logget av
Innmeldt: 24.05.2017
Finansiering

Hei,jeg driver å ser på gård men virker nesten umulig å få kjøpt uten egenkapital.....noen som har noen erfaring med rettferdig?

Anonyms bilde
Anonym
Gjest
Enkelt og greit; ingen penger

Enkelt og greit; ingen penger - ingen handel.

Sånn er det for oss alle.

Begynn å spare!

Krølles bilde
Krølle
Logget av
Innmeldt: 24.05.2017
Hadde penger gitt

Gården er nedlagt for mange år siden og min mening var å fullfinansiert kjøpet og bruke egenkapital på opprustning noe banken gikk med på:-) gården er kjøpt å jeg gleder meg til å sette igang:-) takk for gode råd ;-)

Anonyms bilde
patricia
Gjest
Få et lån for å starte et prosjekt

Hallo

Unnskyld meg, men hvis du trenger kreditt for å betale gjeld, for et prosjekt eller annen kontaktet denne damen heter Caroline. Dette virkelig sjenerøs dame fordi hun har finansiert meg $ 45 000 for et prosjekt som virkelig sto et hjerte. For kontaktet er hennes e-post: grau.caroline@yahoo.com

Sørstrand_1s bilde
Sørstrand_1
Logget av
Innmeldt: 02.06.2015
Finansiering

Du rører ved et vanskelig tema.  Unge vordende bønder har simpelten ikke hatt nok mange år på seg til å samle seg noe særlig egenkapital. Det meste har gått med til utdanning og å etablere seg - kanskje med familie/barn.   Og det er vel de unge  -med framtida foran seg-   som bør få slippe til?  Tenker vel at jeg og flere med bør vise litt måtehold mht pris når vi skal selge, slik at det er mulig å fullfinansiere et kjøp bare med lån...    Og da blir det vel avkastningsverdien som er interessant?   Hva tenker dere andre som skal selge om dette?