Du er her

Karl Daniels bilde
Karl Daniel
Logget av
Innmeldt: 23.09.2008
Kårmobiltelefon

Høvdingen har tatt livet av sin Samsung bondetelefon, han har nå fått utlevert en god gammel Nokia, som går en sikker død i møte iløpet av sommeren.

Så da er frågan om dere har et forslag til en telefon som tåler en god støyt, som ikke er for avansert, lite bruk for facebook og slikt her i gården, men et slags kamera hadde nok vært greit og ikke minst funksjon med lykt. Litt usikker på om touchscreen er noen god ide, men det kan hende han ikke kommer utenom det, med mindre han må gå for en DORO..

Kjør debatt :-D

Runes bilde
Rune
Logget av
Innmeldt: 23.09.2008
Re: Kårmobiltelefon

Det er kun Sonim som fungerer. Enkel, med lommelykt, vanntett, robust og har lang batterilevetid. Så får han heller ha tvillingkort og en moderne telefon til søndagsbruk.

Anonyms bilde
Anonym
Gjest
Re: Kårmobiltelefon

Nei her er jeg helt uenig.

Det er uten tvil en touch telefon av typen I-phone eller Samsung som er løsningen. Men kjøp også en slik plast pose til å oppbevare telefonen i og samtidig ha den rundt halsen. Disse koster noen 100 lapper, man kan operere en touchtelefon gjennom plasten og man kan snakke i telefonen gjennom plasten.

Dette er den beste løsningen og billigest over tid!

Anonyms bilde
hansor_1
Gjest
Re: Kårmobiltelefon

Jeg har en Cat B25 som har tålt mye juling, og ikke minst mye vann. En tur i gjødselkjelleren har den også vært, og da var den bare å vaske godt. Lyden blir dog lav når den er veldig våt, vet ikke hvorfor. Den blir normal når den tørker. Batteriet holder også lenge. Den passer godt til beskrivelsen din, og jeg er godt fornøyd selv. Cat har også en touch-modell, men den har jeg ingen erfaring med.

Anonyms bilde
Anonym
Gjest
Re: Kårmobiltelefon

Touch med Otterbox eller lignende gummi/plast deksler er en bra løsning. Men er nok best hvis du ser poenget med lur telefon. Tror Otterbox har noen som passer til slik robot tlf også, som om at det kan være brukbart....

Eller spørr pent og få en utskiftet men iorden bondesamsung!

Idefox_1s bilde
Idefox_1
Logget av
Innmeldt: 23.09.2008
Re: Kårmobiltelefon

Når en først er kommet inn på smarttelefoner, hvorfor gjøre det så vanskelig med diverse remedier?
Har en Samsung Xcover 2 (hadde 1 før) som jeg er relativt tøff bruker av. Riktignok er den &quot\;bare&quot\; et år gammel, men få telefoner blir gamle her så jeg anser det som bra. Ingenting som tyder på at den skal ta kveld ennå. Ingen beskyttelse, og turer i gulv/betonggulv kan vel minimum ganges med antall dager....

Litt lite minne på selve telefonen (apper), men det kan nok han leve med. Fuktighet ingen problem.
Jeg har både mye tlf tid og &quot\;trykketid&quot\; i allslags miljø (gjødsel, støv, vann etc).

Anbefales.....

Runes bilde
Rune
Logget av
Innmeldt: 23.09.2008
Re: Kårmobiltelefon

Cat B25 er en Sonim med Cat logo.
Kjøper du en smart telefon type Samsung, Iphone eller lignende kan det nok fungere så lenge de ligger tilkoblet laderen inne på kjøkkenet. Så er det bare å springe inn på kjøkkenet hver gang du skal ringe eller at kona kommer springende ut med telefonen hver gang den ringer. Totalt ubrukbart til slik bruk som du skisserer.
Har gjennom mange år prøvd mange løsninger og alle telefonene jeg hadde varte under ett år og det var fukt som tok livet av dem. Løsningen ble tvillingkort med en Sonim som arbeidstelefon og en Samsung Galaxy S2 som søndagstelefon. Det sier sitt at jeg fremdeles har en S2, før denne tiden hadde jeg mere enn en telefon i året. Sonimen tåler det meste og jeg lader den annenhver uke mens Samsungen fungerer greit til finbruk så lenge en ikke er så langt fra en lader.

Anonyms bilde
Anonym
Gjest
Re: Kårmobiltelefon

Hadde før en Samsung Xcover 1. Den passer nok fint til kårekallen. Den er robust, enkel å bruke, og har laang batteritid. (kamera har den også). Var veldig fornøyd med den, men gikk tapt sist sommer, da den falt ut av lommen midt i siloslåtten. klarte aldrig å finne den igjen, men kunne ringe til den i ukesvis før den tok kvelden. Skiftet da til en Samsung Xcover 2, som jeg forøvrig også er kjempefornøyd med. Den er et par hakk &quot\;smartere&quot\;, (touch, facebook osv.), noe som definnitivt reflekteres i batteritiden. Men er ikke så verst. Varer vanligvis 2,3-4 dager. Alt etter bruk.